Home » Merken

Lowa

lowa lady
Uitrusting - 12 jun 2023

De LADY GTX is een van die schoenen. Het model is gemaakt op een leest die is aangepast aan de anatomie van de vrouwenvoet.

lowa ranger
Uitrusting - 25 apr 2023

Om het jubileum van LOWA te vieren, heeft de Ranger GTX een make-over gekregen. Een klassieke leren bergwandelschoen in een modern jasje

lowa maura
Uitrusting - 14 apr 2022

Maak je geregeld een avontuurlijke, meerdaagse tocht met lichte bepakking in glooiend of bergachtig terrein? Dan moet je deze schoenen van LOWA hebben!

lowa camino
Uitrusting - 28 feb 2022

De CAMINO EVO GTX van LOWA is een comfortabele trekkingschoen, waarmee je zonder problemen een stukje om kan lopen.

lowa innox pro gtx
Uitrusting - 1 jun 2021

De nieuwe Innox Pro GTX Lo (Ws) van LOWA zijn veelzijdig genoeg dat je altijd grenzen kan verleggen!

spullen voor je bergvakantie
Reportage - 30 apr 2021

Bij bergwandelen is een goede voorbereiding letterlijk ‘het halve werk’. De andere helft is namelijk het juiste materiaal.

Lowa Innox Pro GTX Junior
Uitrusting - 27 jun 2020

De Innox Pro GTX Junior wandelschoenen van Lowa zijn échte wandelschoenen voor kleine voeten en grootse avonturen. Functioneel, én stoer.

Lowa Explorer
Uitrusting - 27 jun 2020

Elke generatie kenmerkt zich door nieuwe ideeën en opvattingen. Dit moderne trekkingschoen van Lowa zorgt voor een frisse wind op stoffige paden.

Lowa made in europe
Reportage - 29 jun 2017

​LOWA, made in Europe. Die laatste drie woorden zijn opvallend. Want tegenwoordig zien we vaker made in China/ Taiwan. Maar zo niet bij LOWA!

Uitrusting - 10 apr 2013

De Cevedale Pro GTX WS van Lowa is een echte allround bergschoen. Een via ferrata, trektocht met stijgijzers of een tocht boven de 4000 meter? Hij kan met alle terreinen uitstekend overweg. De fris uitgedoste schoen is bij uitstek gericht op hoog comfort voor de drager. Dankzij het zogenoemde ‘Flexfit synchro’beweegt de voet soepel met de schoen mee.

Uitrusting - 15 mrt 2011

De Lowa Catalan dankt zijn naam aan de eigenzinnige Noord-Spaanse autonome regio Catalonië. De schoen zou zich er dan ook prima thuis voelen, want het aantal wandelmogelijkheden in dit gebeid zijn ontelbaar. De diversiteit van het landschap aldaar komt terug in de schoen: comfortabel, stabiel, goede pasvorm en bovendien erg mooi om te zien.

Abonneren op Lowa