lowa innox pro gtx

Lowa Innox: veelzijdige schoenen

De nieuwe Innox Pro GTX Lo (Ws) van LOWA zijn veelzijdig genoeg dat je altijd grenzen kan verleggen! Deze schoenen voldoen 100 procent aan de hoge eisen van buitensporters, maar dat niet alleen. Als je deze schoenen draagt, mag je absoluut gezien worden. De Lowa Innox Pro GTX is multifunctionele allrounder, comfortabel, lichtgewicht en ademend, of je nu door de stad wandelt of daarbuiten. 

De flexibele en sportieve Innox Pro GTX Lo is gemaakt van een robuuste kunststofmelange, die meebeweegt met elke beweging en maximaal draagcomfort biedt. De direct aangespoten tussenzool van LOWA DynaPU® zorgt voor een optimale demping en de innovatieve LOWA Monowrap® en de Soft Stabilizer stabiliseren elke stap.

Het dichtmazige bovenmateriaal met de aangespoten zoolelementen verhoogt ook de zijdelingse ondersteuning. Om ervoor te zorgen dat je voeten ook bij slecht weer en tijdens inspannende tochten droog blijven, zorgt de ademende en waterdichte GORE-TEX voering voor een optimaal klimaat in de schoen.

Het multifunctionele en kleurrijke model Innox Pro GTX Lo (Ws) ziet er zelfs in stilstand uit alsof hij voortdurend in beweging is. Dit sportieve en heerlijk lichte multitalent is daarom niet per sé de perfecte keuze als je liever op een bankje in het park blijft zitten. Deze allrounder stimuleert eerder om te bewegen en is het beste antwoord op ieder smoesje.

Adviesprijs: vanaf € 190,00

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?