Home » Merken

Marmot

Marmot Highland pant
Uitrusting - 29 okt 2019

De Highland pant van Marmot is een softshellbroek voor tochten in kouder weer. Stevig, maar flexibel voor ambitieuze klimtochten en wandeltochten.

marmot west rib parka
Uitrusting - 1 okt 2019

Vernoemd naar de uitdagende West Rib-klimroute op de berg Denali in Alaska, vertegenwoordigt de West Rib Parka een volgende stap op het gebied van warmte-isolatie. De nieuwste jas van Marmot is namelijk uitgerust met de revolutionaire WarmCube™ technologie.

Marmot: Just gear up – and rain supreme
Reportage - 9 aug 2019

Marmot vervaardigt sinds 1974 kleding en uitrusting van de hoogste kwaliteit voor natuurliefhebbers, bergwandelaars en alpinisten.

Marmot Bantamweight
Uitrusting - 20 mei 2019

Het Bantamweight Jacket van Marmot is een extrem lichtgewicht regenjack, met alles er op en er aan. Dit jack is voor echte grammenjagers, die een regenjack nodig hebben dat ook onder zware omstandigheden z’n werk doet.

Marmot PreCip Eco Rain Jacket
Uitrusting - 9 mei 2019

De twintigste verjaardag van Marmots PreCip Regenjack wordt gevierd met het lichtgewicht PreCip Eco Rain Jacket. Een regenjas lichtgewicht regenjas, zonder giftige PFC-stoffen, met Marmots eigen NanoPro™ gerecycled nylon. De nieuwe stof gaat langer mee dan ooit, dankzij de speciale coating die over de stof heen zit. Daarmee is het PreCip Eco Jacket stevig, duurzaam en goed waterdicht.

Klimwanden in de Frankenjura
Nieuws - 23 mrt 2016

Ben jij een echte klimmer? Dan mag je het Marmot Fankenjura Climbing Festival niet missen! Van 26 tot  29 mei verandert het Duitse Königstein in een waar mekka voor sport- en rotsklimmers.

Jorg Verhoeven en Katharina Saurwein
Nieuws - 17 mrt 2016

Op huwelijksreis de bergen in. Romantischer kan het niet. Maar de Nederlandse klimmer Jorg Verhoeven en zijn vrouw Katharina Saurwein gingen wel op een hele bijzondere huwelijksreis.

Red Star Marmot
Uitrusting - 11 mrt 2016

Marmot’s befaamde NanoProTM technologie is ongekend! Met het Red Star Jack en het dames Starfire Jack viert Marmot de komst van het eerste 3-lagen jack waarin het luchtdoorlatende en waterdichte NanoProTM membraan is verwerkt.

Exum Ridge Jack Marmot
Uitrusting - 11 feb 2016

Het jack bevat de GORE-TEX® Active Shell technologie en is daardoor de perfecte keuze voor zware wandelingen tijdens allerlei weersomstandigheden: we hebben het hier over het Exum Ridge Jack van Marmot.

Abonneren op Marmot