Home » Merken
Primus

Primus: elke dag is een avontuur

Avonturen kunnen groot(s) zijn, bijvoorbeeld als je een lange trektocht door de wildernis maakt, of een enorme berg beklimt. Maar waarom zouden avonturen niet klein kunnen zijn? Een picknick in het bos, of een mooie dagwandeling bijvoorbeeld. Als het maar voelt als avontuur.

Primus kuchoma
Uitrusting - 16 okt 2020

De Primus Kuchoma is een compacte lichtgewicht draagbare grill, handig voor outdoor barbecue-feestjes tijdens een lange nazomer of tijdens winterkamperen!

Primus Onja
Uitrusting - 25 jun 2020

De Primus Onja is de meest compacte twee-pits brander van Primus. Mede door de handige draagband is deze Onja gemakkelijk mee te nemen.

primus essential trail stove
Uitrusting - 16 apr 2020

Of je nou met je backpack de hele wereld over reist, of een kampeertrip dichter bij huis maakt, de Primus Essential Trial Stove kan altijd mee.

Primus Prime Tech stove
Uitrusting - 25 jun 2019

Tijdens lange trektochten is een goede kookset onmisbaar, want alle energie voor je trektocht gaat immers door de maag. Met de Primus PrimeTech 2,3l kun je makkelijk een maaltijd voor twee tot vijf personen bereiden.

review primus aeril
Uitrusting - 24 jun 2019

De Primus Aeril Small is een grilplaat die in je rugzak mee kan. Ik heb hem getest op het strand, want een ondergrond van grind of zand is het veiligst.

Primus Aeril
Uitrusting - 13 jun 2019

Wie wel eens boven een kampvuurtje wil koken, kent het probleem: hoe houd je je pannen boven stabiel boven het vuur? De Aeril van Primus lost dat op.

Primus Kamoto OpenFire Pit
Uitrusting - 3 jul 2018

De Kamoto Openfire Pit van Primus is een mobiele barbecue en kampvuur in één. De Kamoto is makkelijk in te klappen en mee te nemen.

Uitrusting - 20 mei 2016

Dé Zweedse pionier van het buiten koken heeft wederom een nieuwe innovatieve brander op de markt gebracht. De Primus Onja is een tweepits brander, met een regelbare vlam en genoeg ruimte voor twee grote pannen zodat je een heerlijke maaltijd kan bereiden voor zo’n 4 personen.

Uitrusting - 1 mei 2016

Deze nieuwe potten en pannen van Primus CampFire zijn uiterst geschikt voor het bereiden van een heerlijke en gezonde maaltijd in de wildernis. Makkelijk schoon te maken én eenvoudig op te stapelen en op te bergen in de bijgeleverde tas.

Uitrusting - 16 jun 2015

Primus introduceert een superzuinige en compacte brander: de Lite+. De Lite+ is voorzien van een hittebestendige hoes gemaakt van G-1000-materiaal, dat ook voor waterdichte broeken gebruikt wordt. Hij kookt 59 minuten op een compacte 100-gramcartridge, dat maakt hem twee keer zo zuinig als een conventionele brander.

Uitrusting - 13 mei 2014

Het Zweedse merk Primus introduceert een nieuwe energiezuinige brander voor twee personen: Eta Spider. Deze lichtgewicht set bevat een brander, pot (1 liter), windscherm en kunststof kom. De pot is voorzien van een keramische antiaanbaklaag, geïntegreerde warmtewisselaar en deksel met siliconen grip en vergiet. Kortom, de Eta Spider is een complete outdoor-keuken van slechts 599 gram.

Abonneren op Primus: elke dag is een avontuur