Home » Merken

Royal Robbins

Een iconische bergbeklimmer, dat was Royal Robbins in 1960. Samen met zijn vrouw Liz ontwikkelde hij een passie voor klimmen en hiken in een tijd waar de kleding voor outdoor liefhebbers nog bestond uit een afgeknipte spijkerbroek en oude blouse. Uit de behoefte aan stevige, ademende en flexibele kleding begonnen zij het merk met een enkele short. Vanuit de centrale gedachte dat het kledingstuk de hele dag door gedragen kon worden volgde al gauw meer.

De kleding van Royal Robbins is veelzijdig, droogt snel en is voorzien van zakken zodat je alles gemakkelijk bij je kunt dragen. Mooie, tijdloze kleding geïnspireerd door de natuur in al zijn facetten. Door het lichte gewicht, de kreukvrije materialen en UV bescherming zijn de kledingstukken perfect om mee te nemen op reis. Te dragen tijdens een hike of klimtocht, maar ook in het dagelijks leven op het werk en in de vrije tijd.

royal robbins spotless traveler short
Uitrusting - 3 jul 2020

De Spotless traveler shorts van Royal Robbins zijn ideale shorts voor een avontuur. Lichtgewicht, ademend, luchtig én modieus.

Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress
Uitrusting - 19 mei 2020

Is een jurk niet geschikt voor een bergwandeling? Think again! Spotless Traveler Tank Dress van Royal Robbins is een hip en comfortabel jurkje waarmee je op een warme dag zo de bergen in wandelt. De jurk heeft alles wat je ook van technische outdoorkleding kent. De polyester stof van het jurkje is luchtig, ademend en rekt goed mee.

Essential Tencel Twist Dress
Uitrusting - 20 aug 2019

De jurkjes van Royal Robbins zijn comfortabel en eigentijds. Stuk voor stuk een praktisch én smaakvol kledingstuk voor tijdens reizen in warm klimaat.

Royal Robbins: Prepare for your next adventures
Reportage - 13 aug 2019

De kleding van Royal Robbins is te dragen tijdens een trek- of klimtocht, maar ook in het dagelijks leven op het werk en in de vrije tijd.

royal robbins bug barrier
Winnen - 6 aug 2019

Doordat het Bug Barrier Shirt van Royal Robbins behandeld is met InsectShield®Repellent Technology, blijven insecten weg. Vertel ons jouw beste tips tegen insecten en mogelijk word je beloond met zo'n shirt.

Royal Robbins Jammer
Uitrusting - 24 jun 2019

De Jammer Knit enkelbroek van Royal Robbins is een legging, gemaakt van gerecycled materiaal. Karin Anema testte hem tijdens verschillende sporten.

Royal Robbins Bug Barrier Expedition shirt
Uitrusting - 12 jun 2019

Het Bug Barrier Expedition shirt van Royal Robbins doet precies dat wat de naam al zegt: insecten weren. Het shirt is behandeld met InsectShield®Repellent Technology, dat tot zo’n 70 wasbeurten effectief blijft. Zo ben je met dit shirt langdurig beschermd tegen teken, muggen en andere insecten die ziektes zoals Malaria en Lyme kunnen overbrengen.

Royal Robbins Jammer Knit Knicker
Uitrusting - 18 apr 2019

De tijd dat je als bergwandelaar moest kiezen uit óf praktische, óf modieuze kleding ligt ver achter ons. Met de Jammer Knit Knicker heeft Royal Robbins een driekwartlegging die comfortabel zit, praktisch is én er nog een beetje leuk uit ziet ook. Fijne bijkomstigheid is dat deze legging ook nog een behoorlijke UPF-waarde heeft en je dus beschermt tegen de UV-straling van de zon.

Abonneren op Royal Robbins