Royal Robbins: Prepare for your next adventures

Royal Robbins: Prepare for your next adventures

Royal Robbins en zijn vrouw Liz waren bekende Amerikaanse rotsklimmers in de jaren ’60. Samen ontwikkelden zij een passie voor klimmen en trekken in een tijd waar de kleding voor outdoorliefhebbers nog bestond uit een afgeknipte spijkerbroek en oude blouse. Uit de behoefte aan stevige, ademende en flexibele kleding begonnen zij het merk met een enkele short. Vanuit de centrale gedachte dat het kledingstuk de hele dag door gedragen moet kunnen worden volgde al gauw meer.

 Prepare for your next adventuresWat maakt het assortiment van Royal Robbins uniek?

De kleding van Royal Robbins is veelzijdig, droogt snel en is voorzien van zakken zodat je alles gemakkelijk bij je kunt dragen. Het zijn esthetische, tijdloze items geïnspireerd op de natuur in al zijn facetten. Door het lichte gewicht, de kreukvrije materialen en uv-bescherming zijn de kledingstukken perfect om mee te nemen op reis. Te dragen tijdens een trek- of klimtocht, maar ook in het dagelijks leven op het werk en in de vrije tijd.

 Prepare for your next adventuresWat is jullie meest innovatieve ontwikkeling?

De Bug Barrier Collection met Insect Shield®. We hebben onze populairste stukken genomen en de InsectShield®Repellent Technology toegevoegd voor comfort en bescherming. Het geeft een onzichtbare, geurloze, langdurig effectieve en veilige bescherming tegen insectenbeten van onder andere muggen en teken die gevaarlijke ziekten (zoals malaria, zika, lyme en dengue) kunnen overbrengen. Het insectenwerende beschermingsmiddel permethrin en de gepatenteerde manier om dit in de fabriek op weefsels aan te brengen, maken dat het InsectShield het zenuwsysteem van insecten verstoort waardoor ze niet bijten/prikken. Het werkt even effectief als het gebruik van DEET op de onbeschermde huid.

De Bug Barrier™-collectie biedt een effectieve bescherming tot wel zeventig wasbeurten en is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.

www.royalrobbins.com​

Meer inspiratie
Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen