10 jaar KBF

10 jaar Klim- en Bergsportfederatie!

Nog maar tien jaar geleden was de bergbeklimmerswereld in Vlaanderen verdeeld in een verzameling van wel vijftien verschillende organisaties en clubs. Tien jaar geleden kwam daar verandering in, toen de verschillende verenigingen samengingen in de Klim- en Bergsportfederatie.

In de afgelopen tien jaar is de bergsportfederatie uitgegroeid tot een federatie van formaat, met een groot aanbod voor recreatieve bergsporters, maar ook voor professionals. Dankzij die groei telt de KBF inmiddels ruim twaalfduizend leden.

Bergen Magazine feliciteert de KBF met deze mooie mijlpaal en we hopen dat er nog vele sportieve jaren mogen volgen!

De KBF zelf laat het jubileum ook niet ongemerkt voorbij gaan. Om het feest passend te vieren komt niemand minder dan Dani Arnold naar Leuven om te vertellen over zijn avonturen. Meer informatie daarover vind je op de site van de KBF.

 

Meer inspiratie

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen