Winkel Antilope Outdoor

5 jaar Antilope Outdoor

Op 6 februari 2018 hoopt Antilope Outdoor haar 5-jarig bestaan te vieren. In 2013 begonnen met 100 paar schoenen, een aantal wandelstokken, 15 rugzakken en wat accessoires. Inmiddels hebben we 2200 paar wandelschoenen, ruim 150 rugzakken, een uitgebreide kledingafdeling en een prachtige samenstelling van wandel- en kampeeraccessoires.

Duurzaam buitenleven

6 februari komen Vaude, Zuid Hollands Landschap en Sea First een lezing geven over het thema ‘duurzaam buitenleven’. Voor jou als ‘buitenmens’ zou 6 februari een prachtige, informatieve avond moeten worden.

Daarnaast begint 6 februari ook de uitverkoop van de wintercollectie. Onder het genot van een kopje snert en/of een drankje bent u hartelijk welkom om gebruik te maken van kortingen die oplopen tot 40%!

Op de website vind je wel decollectie maar bieden ze de kortingen niet aan zoals ze gelden in de winkel. En mocht je van ver willen komen. De alblasserwaard is prachtig, waarbij de molens van Kinderdijk zeker het bezoeken waard zijn. Dus kom gezellig naar de winkel, je wordt hartelijk ontvangen.

Openingstijden tijdens de winteruitverkoop:

  • Dinsdag 6 en woensdag 7 februari: 9:30 - 22:00 uur
  • Donderdag 8 t/m zaterdag 17 februari: reguliere openingstijden (zie www.antilopeoutdoor.nl)

Meer inspiratie

Het Montafon telt vijf skigebieden. Voor deze skigebieden en voor het naburige Brandnertal geldt één skipas.

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!