Winkel Antilope Outdoor

5 jaar Antilope Outdoor

Op 6 februari 2018 hoopt Antilope Outdoor haar 5-jarig bestaan te vieren. In 2013 begonnen met 100 paar schoenen, een aantal wandelstokken, 15 rugzakken en wat accessoires. Inmiddels hebben we 2200 paar wandelschoenen, ruim 150 rugzakken, een uitgebreide kledingafdeling en een prachtige samenstelling van wandel- en kampeeraccessoires.

Duurzaam buitenleven

6 februari komen Vaude, Zuid Hollands Landschap en Sea First een lezing geven over het thema ‘duurzaam buitenleven’. Voor jou als ‘buitenmens’ zou 6 februari een prachtige, informatieve avond moeten worden.

Daarnaast begint 6 februari ook de uitverkoop van de wintercollectie. Onder het genot van een kopje snert en/of een drankje bent u hartelijk welkom om gebruik te maken van kortingen die oplopen tot 40%!

Op de website vind je wel decollectie maar bieden ze de kortingen niet aan zoals ze gelden in de winkel. En mocht je van ver willen komen. De alblasserwaard is prachtig, waarbij de molens van Kinderdijk zeker het bezoeken waard zijn. Dus kom gezellig naar de winkel, je wordt hartelijk ontvangen.

Openingstijden tijdens de winteruitverkoop:

  • Dinsdag 6 en woensdag 7 februari: 9:30 - 22:00 uur
  • Donderdag 8 t/m zaterdag 17 februari: reguliere openingstijden (zie www.antilopeoutdoor.nl)

Meer inspiratie

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?