Winkel Antilope Outdoor

5 jaar Antilope Outdoor

Op 6 februari 2018 hoopt Antilope Outdoor haar 5-jarig bestaan te vieren. In 2013 begonnen met 100 paar schoenen, een aantal wandelstokken, 15 rugzakken en wat accessoires. Inmiddels hebben we 2200 paar wandelschoenen, ruim 150 rugzakken, een uitgebreide kledingafdeling en een prachtige samenstelling van wandel- en kampeeraccessoires.

Duurzaam buitenleven

6 februari komen Vaude, Zuid Hollands Landschap en Sea First een lezing geven over het thema ‘duurzaam buitenleven’. Voor jou als ‘buitenmens’ zou 6 februari een prachtige, informatieve avond moeten worden.

Daarnaast begint 6 februari ook de uitverkoop van de wintercollectie. Onder het genot van een kopje snert en/of een drankje bent u hartelijk welkom om gebruik te maken van kortingen die oplopen tot 40%!

Op de website vind je wel decollectie maar bieden ze de kortingen niet aan zoals ze gelden in de winkel. En mocht je van ver willen komen. De alblasserwaard is prachtig, waarbij de molens van Kinderdijk zeker het bezoeken waard zijn. Dus kom gezellig naar de winkel, je wordt hartelijk ontvangen.

Openingstijden tijdens de winteruitverkoop:

  • Dinsdag 6 en woensdag 7 februari: 9:30 - 22:00 uur
  • Donderdag 8 t/m zaterdag 17 februari: reguliere openingstijden (zie www.antilopeoutdoor.nl)

Meer inspiratie

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Afdalen van de vers geprepareerde pistes en als allereerste in het skigebied zijn. Het eerste spoor is voor jou!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.