Kampeerseizoen weer van start

Ambassadeursnieuws: Kampeerseizoen 24 maart van start!

Gelukkig is het vanaf 24 maart weer zover: dan gaan de campings open! En het kampeerseizoen is dan officieel van start! Of je nu op pad gaat met de camper, tent of een echte seizoen kampeerder bent, jullie staan vast ook te springen om weer naar de camping te gaan! Net zoals Kampeerwereld Hendriks weer helemaal klaar is voor een nieuw seizoen!

Seizoen kamperen

Vooral de seizoen kampeerder wrijft in zijn handjes nu de campings weer open gaan. Dat betekent dat de caravan weer van stal mag en de voortent er weer aan gehangen kan worden op de vaste seizoen plek. Veel seizoen kampeerders gaan namelijk vanaf april in de weekenden lekker naar de camping. Pasen, Hemelvaart en Pinksteren lenen zich natuurlijk bij uitstek voor een heerlijk, ontspannend kampeerweekend!

Maat niet alleen de seizoen kampeerder krijgt de kriebels nu de campings weer open gaan. Ook de zomer kampeerder komt helemaal in de kampeerstemming en snuffelt zo nu en dan alvast rond in onze winkel of webshop. Want Kampeerwereld Hendriks heeft alles alweer klaar staan voor het nieuwe kampeerseizoen. Alle nieuwe snufjes, tenten en andere kampeeraccessoires. 

Geopend tijdens de feestdagen

Op zaterdag 24 maart openen de meeste campings en kan de pret beginnen! Ook is dan Kampeerwereld Hendriks helemaal klaar voor het kampeerseizoen. Tevens zijn zij geopend op Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Meer inspiratie

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!