Bergen Magazine: nu met meer dan 38 pagina's bergwandelen

Het extra dikke zomernummer van Bergen Magazine (86 pagina's) bestaat grotendeels uit artikelen over wandelen in de bergen. Haal inspiratie uit dit nummer voor je wandelvakantie naar het Val d'Anniviers ( Wallis), Gotthardmassief, Karinthië, Dolomieten en Madeira.

Wandelen in de bergen in het Val d'Annivers, Wallis

(15 pagina's)Insiders noemen het Val d’Anniviers in het kanton Wallis het mooiste dal van de Alpen. En geef ze eens ongelijk! In het zuiden wordt het afgesloten door indrukwekkende vierduizenders in het rijk van de eeuwige sneeuw. In het noorden, richting het Rhônedal daarentegen kan iedereen genieten van schitterende panoramatochten boven uitgestrekte bossen en oude wijngaarden. Zwitserland in een notendop.

Bergwandelen met kinderen in de Dolomieten

(7 pagina's)In en rond het Val Badia in de Italiaanse provincie Zuid-Tirol trok onze hoofdredacteur er met zijn gezin op uit de bergen in, in de hoop zijn kroost voorgoed met het bergvirus te besmetten. Hoe de diagnose luidt, lees je in zijn verslag.

Meerdaagse bergwandelingen in het Gotthardmassief

(6 pagina's)Vorig jaar werd een nieuwe meerdaagse themaroute langs de bronnen van de Rhône, de Rijn, de Reuss en de Ticino in gebruik genomen. Bergen Magazine ging op verkenning in het hart van Wasserschloβ Alpen. 

Madeira: wandelen op vulkanen

(5 pagina's)Wandelen op Madeira is anders. De ene dag loop je langs vlakke irrigatiekanalen door een subtropische orgie van groen, de andere dag ben je hoog boven de wolken een bergwandelaar in een maanlandschap. 

Bergwandelen rond de Millstätter See, Karinthië

(5 pagina's)Bergen Magazine streek neer aan de oever van de Millstätter See in Karinthië (Oostenrijk) en ontdekte het warme hart van Oostenrijk tijdens een intensieve verkenningstocht in de bergen rondom.

Dit nummer van Bergen Magazine hebben?

Meer inspiratie

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!