Fiets en Wandelbeurs Gent

Bergen Magazine staat op de Fiets en Wandelbeurs in Gent

Komend weekend is het weer zo ver! De Fiets en Wandelbeurs in Gent. Op 2 en 3 februari 2019 kun je langs komen bij onze stand in de Flanders Expo in Gent.

Bij onze stand kun je als vanouds weer je voorraad tijdschriften aanvullen, gratis specials meenemen en natuurlijk hebben we een speciale winactie op de beurs.

Hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde vertelt

Natuurlijk is Bergen Magazine hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde er ook bij. Op beide dagen vertelt hij om 11 uur in zaal Flex 1 over zijn wandelavonturen in de Amerikaanse Rocky Mountains. Zorg dus dat je om 11 uur vooraan zit!

Wat is er te doen op de Fiets en Wandelbeurs?

De Fiets en Wandelbeurs in Gent is samen met de Mount Expo en de E-bike-challenge deel van een hele grote beurs: Hicle Outdoor. In één weekend heb je dus drie beurzen, met alles over jouw favoriete buitensporten. Er zijn workshops, lezingen (waaronder die van onze hoofdredacteur) en je kunt ook testritjes maken op nieuwe fietsen. En natuurlijk wordt ook de Wandeltroffee 2019 uitgereikt.

Meer weten over de beurs? Op de site Hicle Outdoor vindt je alle informatie over tickets, workshops en natuurlijk een handig plattegrondje. De stand van Bergen Magazine staat in Hal 3. Tot op de beurs!

Lukt het niet om er in Gent bij te zijn? Niet getreurd! In maart staan we ook op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.