Stem op Bergwijzer.nl zodat we een Travvies Award kunnen winnen

Bergwijzer.nl genomineerd voor een Travvies Award

Stem op Bergwijzer.nl zodat we een Travvies Award kunnen winnenAl twee jaar organiseert Stedentripper de Travvies Award. Vandaag zijn de genomineerden voor 2012 bekend gemaakt. En Bergwijzer.nl is ook genomineerd. In de categorie: Televisie & Magazines. Ga naar de website om te stemmen op Bergwijzer!

We hebben jouw stem hard nodig om in de top drie in de categorie Televisie & Magazines te eindigen, want de concurrentie is groot. Je kunt eenmaal stemmen, maar je kan natuurlijk wel al je vrienden oproepen om te stemmen.

Er kan gestemd worden tot vrijdag 29 juni, 14.00 uur. De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia).

Deze vakjury bepaalt de uiteindelijke volgorde van de top drie. Op 10 juli weten we wie de winnaars van de Travvies 2012 zijn, als de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt. Spannend!

Stem op Bergwijzer.nl zodat we een Travvies Award kunnen winnen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?