Winnaars van de Travvies Awards in de categorie Televisies & Magazines

Bergwijzer.nl krijgt eervolle vermelding bij Travvies Awards

Winnaars van de Travvies Awards in de categorie Televisies & MagazinesVandaag werden de winnaars van de Travvies Awards van StedenTripper bekend gemaakt. Bergwijzer kreeg een eervolle vermelding in de categorie 'Televisie & Magazines'. Dit jaar werden bijna 25.000 stemmen uitgebracht, waarmee de Travvies Awards één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux zijn.

Uit een lijst met 130 genomineerde websites hebben de bezoekers van StedenTripper.com de 30 meest informatieve, meest inspirerende, meest onderscheidende en/ of meest gebruiksvriendelijke websites gekozen. De vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia), bepaalde de uiteindelijke volgorde van de top drie.

Volgens de jury krijgt Bergwijzer de eervolle vermelding in deze rubriek, omdat "dat de perfecte website is voor iedereen die niet kan wachten op de volgende editie van kwartaalblad Bergen Magazine."

Dus iedereen hartelijk dank voor het stemmen op Bergwijzer!

In tien categorieën kon een Travvie worden gewonnen; Bestemmingsspecifiek, Blogs & Portals, Commercieel, Communities, Corporate Blogs, Fotowebsites, Reisverhalen, Televisie & Magazines, Toerisme & Overheid en Internationaal.

Winnaars van de Travvies Awards in de categorie Televisies & Magazines

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)