CabriO® Stanserhorn Kabelbaan in Luzern

De eerste cabrio-kabelbaan is een feit

CabriO® Stanserhorn Kabelbaan in LuzernEind juni kunnen vakantiegangers een nieuwe kabelbaanervaring opdoen in de Stanserhorn-Bahn nabij het Zwitserse Luzern. Dit is een dubbeldekkabelbaan waarvan het bovenste dek open is en vrij uitzicht op de prachtige Alpenwereld biedt.

''Door het open dek voel je de wind langs je heen gaan en kun je in de openlucht van het uitzicht genieten. Dit concept zal veel toeristen aanspreken'', vertelt Jürg Balsiger, directeur van de Stanserhorn-Bahn. De onderste etage van deze 'dubbeldekker' is grotendeels van glas en biedt plaats aan zestig gasten. Maximaal dertig mensen kunnen via de trap naar het bovendek toe.

Toen bleek dat de kabelbaan bij de Stanserhorn vervangen moest worden, was het voor de verantwoordelijke personen van de Stanserhorn-Bahn meteen duidelijk: als er dan toch een nieuwe kabelbaan moet komen, dan een die helemaal op de behoeften van de gebruikers is ingesteld.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.