Berghaus Trail Take-Over

Doe mee met de Berghaus Trail Take-over in de Soesterduinen!

Op 23 september 2018 kun je samen met Berghaus de Soesterduinen in voor de Trail Take-over. Op deze dag ga je op pad om een mooie uitdagende trail te ontdekken. Dus houd je agenda vrij en neem je vrienden en familie mee!

Onderweg word je begeleid door een ‘digitale gids’, de app ViewRanger, die je al van tevoren op je telefoon zet. Langs de routes kom je ook verschillende Experience Stations tegen, waar je unieke dingen kunt verwachten. Wat daar precies gaat gebeuren, is nog even geheim, maar er zijn prijzen te winnen!

Wat moet je doen?

Meedoen aan de Berghaus Trail Take-over in de Soesterduinen is heel eenvoudig. Schrijf je in via de website van Berghaus en zet meteen alvast de ViewRanger app op je telefoon. Inschrijven kost niets! Als je dat voor 17 september doet, krijg je van Berghaus bericht welke kaarten je in ViewRanger moet gebruiken. Later inschrijven kan ook, maar zorg er in ieder geval voor dat je voor 21 september, middernacht je inschrijving voltooid hebt! Als je dat allemaal gedaan hebt, hoef je alleen nog maar op 23 september om 10.00 uur klaar te staan in de Soesterduinen!

Wil je meer weten, of je gewoon meteen inschrijven? Ga dan snel naar de website van Berghaus.

De Berghaus Trail Take-over wordt georganiseerd samen met ViewRanger en Zwerfkei.

Meer inspiratie

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Het Montafon telt vijf skigebieden. Voor deze skigebieden en voor het naburige Brandnertal geldt één skipas.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!