Dutch Mountain Filmfestival viert verjaardag online

Dutch Mountain Filmfestival viert verjaardag online

Niet alleen onze bergvakanties gaan niet door, ook het Dutch Mountain Filmfestival kan niet doorgaan. Dit jaar zouden zij hun 10-jarig jubileum vieren met een groots festival. Maar niet getreurd, want het wordt toch nog een feestje. Filmhuis De Spiegel vertoont alle films als reguliere bioscoopvoorstellingen.

Alle bioscopen zijn goed geventileerd en er mogen maximaal 30 personen plaatsnemen op een veilige afstand van 1,5 meter, zo doen ze dit ook in het Royal Theater. Je kunt maximaal 2 tickets per voorstelling bestellen en ook met maximaal 2 personen bij elkaar zitten.

En niet alleen de films gaan door. Delen van de randprogrammering ook. En dan vooral de buitenactiviteiten.De Summit2Summit ride en de clinics van Mountainbike Clinics van Bike Spirit gaan door met inachtneming van alle coronavoorschriften. De Dutch Mountain Trail en de Trappenchallenge zijn gelukkig onderdelen waaraan iedereen individueel op elk moment kan deelnemen. Dus als je er veilig naartoe kan én het niet te druk is, kun je veilig meedoen met deze onderdelen van het DMFF.


Geen nieuwtjes, vakantietips of winacties meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook


Online filmfestival

Eind november is er ook een online filmfestival waar alle films 10 dagen lang te bekijken zijn, zodat niemand de films van de speciale 10e editie van het Dutch Mountain Film Festival hoeft te missen. Het programma van het online festival komt binnenkort op de website[SVdB1]  van het Dutch Mountain Film Festival te staan.

De voorstellingen in het theater kosten € 7,50 per persoon. Iedereen die al een early bird ticket heeft gekocht kan deze omwisselen of kan het geld terugkrijgen.

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?