winacties Bergen magazine

Mooie winacties tijdens de kerstvakantie!

Deze kerstvakantie kun je bij Bergwijzer een paar mooie prijzen winnen! We kunnen meerdere prijzen weggeven, waarmee je in het nieuwe jaar letterlijk goed uit de voeten kan.

Let op: het gaat hier om drie aparte winacties. Om kans te maken op alle drie de prijzen, moet je met alle drie de prijsvragen meedoen. 

win schoenen van grisport

Win een paar Grisport Terrain Mid Wandelschoenen

Wat denk je van een paar Grisport Terrain Mid Wandelschoenen, ideale schoenen voor eenvoudige tochten over bos en makkelijkere bergpaden. Wat je moet doen om kans te maken op een paar schoenen? Dat lees je hier! 

Doe mee

win sokken van meindl

Win Meindl MT6 wandelsokken

Goede wandelsokken zijn natuurlijk net zo belangrijk als goede wandelschoenen. We mogen deze kerstvakantie van Meindl twee paar MT6 wandelsokken weggeven. Duurzame sokken, waarmee je voeten goed beschermd zijn tijdens je tochten. Hier lees je hoe je kans maakt.

Doe mee

win het boek met uitzicht op de matterhorn

Win het boek ‘Met uitzicht op de Matterhorn’ van Menno Boermans

De Matterhorn in het Zwitserse Wallis is misschien niet de hoogste berg van de Alpen, maar wel de mooiste. Menno Boermans verzamelde 53 mooie wandelingen door het Saasdal, de omgeving van Grächen, het dal rond Zermatt en de Tour du Cervin. Ben jij geïnteresseerd in tochten bij de beroemde Matterhorn? Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven 5 exemplaren van Met uitzicht op de Matterhorn weg. Hier zie je hoe je mee kan doen

Doe mee! 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen