Jolanda Linschoten licht

Nieuw fotoverhalenboek over licht

Niks kan zo betoverend zijn als het licht. Beroepsavonturier Jolanda Linschoten weet daar alles van. Zij heeft haar mooiste verhalen en foto’s over licht gebundeld in een nieuw boek, dat 8 november verschijnt.

Alle soorten licht van boven de poolcirkel

In het boek neemt Jolanda Linschoten je mee op reis naar het licht. In de verhalen en foto’s van vooral boven de poolcirkel, staat vooral het arctische licht centraal. Want boven de poolcirkel is de variatie in he licht enorm. Noorderlicht, pastellicht, sneeuwlandschaplicht, midzomerzonlicht, sterrenlicht en poolnachtlicht. De verschillende soorten licht brengen mensen en dieren in beweging.

Natuur

De verhalen komen voort uit Jolanda’s avontuurlijke reizen en zijn doorspekt met een behoorlijke dosis natuurinformatie. Het avontuur, de natuurbeleving en het belang van licht zijn de thema’s van dit prachtige en unieke fotoverhalenboek.

Win dit boek!

Wil jij dit boek in je kast hebben? Dat kan! Wij mogen van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff mogen wij 3 exemplaren van dit prachtige boek weggeven! Vertel waar jij van dit boek gaat genieten en wie weet staat dit boek dan binnenkort bij jou in de kast!

Kijk hier hoe je mee kan doen!

Meer inspiratie
Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.