Nieuw wandelproject gericht op natuur, cultuur en tradities

De Alpine Guides Mountaineering Experts staan klaar om je de mooiste plekken de bergen van Trentino te laten zien. Maarliefst 200 berggidsen, allen geboren en getogen in Trentino, hebben bijgedragen aan het ontwikkelen van 43 nieuwe bergwandelroutes in drie verschillende thema's.

43 wandelroutes door Trentino

De 43 nieuwe wandelroutes passen in 3 thema’s rondom de geschiedenis, cultuur en natuur van Trentino: Adrenaline Rush, Great Thrill en From War to Peace. Bij alle wandelingen ga je voor drie dagen met een gids op pad. Alle gidsen voldoen aan alle eisen van de International Union of Alpine Guide Associations. Samen met hen kun je dus veilig op avontuur.

From War to Peace Tour

Tijdens de wandelingen in dit thema duik je in het militaire verleden van Trentino. In het gebied zijn namelijk nog veel overblijfselen van de Eerste Wereldoorlog te vinden. Onder andere het Sentiero della Pace, het Pad van de Vrede, hoort bij dit thema. Deze wandelingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Adrenaline Rush Tour

Deze wandelingen zijn voor mensen met een goede conditie. Onder begeleiding van een van de gidsen kun je je uithoudingsvermogen flink op de proef stellen op verschillende disciplines. Ook ontdek je tijdens deze wandelingen nieuwe technieken: tijdens de wandeltochten zul je een keer moeten klimmen en abseilen. Of misschien staat er zelfs canyoning op het programma. Alles dus onder professionele begeleiding en met de noodzakelijke uitrusting.

Great Thrill Tour

Tijdens deze wandeltochten kun je samen met je gezin de bergen op een actieve en avontuurlijke manier ontdekken. Samen met de gidsen ga je op ontdekkingstocht door ongerepte landschappen. Je overnacht in een van de berghutten, of misschien zelfs in een tent. Zo geniet je van het magische Enrosadira, als de bergen van de Dolomieten roze kleuren bij de ondergaande zon. 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Witte bergen, perfect geprepareerde pistes, prachtige loipes, en rustieke berghutten. 7 nachten incl. skipas vanaf € 385,-.

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!