Lees in onze Merkenspecial alles over de nieuwste schoenen, tenten, gadgets en nog veel meer!

Nu online: de Bergen Magazine Merkenspecial!

We mogen weer de bergen in! In de nieuwe merkenspecial van Bergen Magazine lees je alles over de nieuwste outdoorproducten die jou goed op weg kunnen helpen. Nog geen abonnee van Bergen Magazine? Geen probleem, deze special is voor iedereen gratis toegankelijk!

Merkenspecial

Iedereen die wel eens in de bergen heeft gewandeld weet hoe belangrijk een goede uitrusting is. Om jullie te helpen bij jullie keuze, maken wij ieder jaar de merkenspecial, waarin outdoormerken vertellen over hun nieuwste kleding, schoenen, rugzakken, tenten, en nog veel meer. Genoeg inspiratie dus voor jullie volgende trektocht!

Lees de Merkenspecial 2020

Thema: duurzaamheid

Ook dit jaar besteden we speciale aandacht aan duurzaamheid, in beide betekenissen van het woord. Outdoorkleding moet tegen een stootje kunnen, en liefst zo milieuvriendelijk mogelijk worden geproduceerd. Dat laatste wordt een steeds belangrijker thema binnen de outdoorindustrie. Wereldwijd veroorzaken vervuiling en klimaatverandering aanzienlijke schade aan onze natuur. Willen we dat onze (klein)kinderen van dezelfde mooie bossen en landschappen kunnen genieten als wij, dan moeten we zuiniger met het milieu omgaan. Hoe outdoormerken hieraan bijdragen? Dat lees je in onze merkenspecial!

Lees de Merkenspecial 2020

De merkenspecial: gratis verkrijgbaar bij jouw outdoorwinkel

Lees je de Merkenspecial liever op papier, maar ben je nog geen abonnee van Bergen Magazine? Ga dan naar jouw outdoorwinkel. Grote kans dat je de Merkenspecial van Bergen Magazine daar gratis kunt meenemen. Hier vind je een lijst met outdoorwinkels die de Merkenspecial voor je klaar hebben liggen.  Maar bekijk vooral ook onze digitale special, al was het maar vanwege de filmpjes en de handige links. Veel leesplezier! 

Wil jij een seintje ontvangen wanneer de volgende special verschijnt? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van bergwijzer! 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt