AlpenTestival van 3-5 aug in Garmisch-Partenkirchen

Proberen, ontdekken en ervaren op het Alpentestival

AlpenTestival van 3-5 aug in Garmisch-PartenkirchenSpeciaal voor het Alpentestival van 3 tot en met 5 augustus is het Olympisch skistadion in Garmisch-Partenkirchen (Duitsland) omgetoverd tot een grote Alpen-arena. Op het Alpentestival kun je outdoor producten testen, verschillende workshops volgen en hapjes uit de Alpen-keuken proeven.

Aan de voet van de skischans is een groot testcentrum te vinden waar producten op het gebied van outdoor- sport en vrije tijd getest kunnen worden. Maar je kunt ook je eigen uitrusting meenemen en deze gebruiken bij de workshops en activiteiten. Professionals geven klimworkshops voor zowel beginnende als gevorderde klimmers en fietsers kunnen fietsen op elektrische fietsen, mountainbikes of een vaardigheidstraining doen.

Naast sportieve activiteiten zijn er ook genoeg mogelijkheden tot ontspanning. Voor kinderen is er onder andere een klimkasteel, trampoline en rodelbaan. Je kunt ook een rondleiding volgen of bij de outdoor-tentjes genieten van live-muziek en hapjes uit de Alpen-keuken. 

Voor de meest actuele informatie kijk je op de Facebookpagina.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.