Rab zwerfkei woerden

Rab opent shop in shop in Woerden

Wil jij er deze winter tijdens je bergvakantie warmpjes bij zitten? Dan heb je geluk! Rab opent dit weekend een heuse shop in shop in Nederland. Bomvol met warme en waterdichte kleding. Ideaal voor de komende herfst en winter.

De Rab-shop-in-shop opent in op zaterdag 21 september in het filiaal van Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden. In de winkel presenteert RAB de prodcuten waar het merk bekend om staat: warme kleding met dons en Gore-Tex. En natuurlijk petten, mutsen handschoenen en andere handige accessoires.

Natuurlijk staat RAB bekend om de donsproducten, maar voor de winter van 2019/2020 heeft Rab  ook een uitgebreide Gore-Tex-collectie in haar assortiment, die verkrijgbaar is bij Zwerfkei. De hoogwaardige materialen van Gore-Tex garanderen bescherming tegen wind en weer, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

Natuurlijk wordt de opening feestelijk gevierd. De eerste 50 klanten in de shop-in-shop krijgen een RAB Logo beanie bij hun aankoop, de eerste tien mensen die vijfhonderd euro uitgeven, krijgen een RAB Kitbag 80 ter waarde van 99,95 euro.

 

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: 

Merk: 

Outdoor-winkel: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!