Wintersport in Avoriaz.

Ski en Music in Avoriaz in Frankrijk

Wintersport in AvoriazDe wintersportplaats Avoriaz in de Haute Savoie heeft dit jaar iets nieuws. Van december tot en met april worden in dit populaire skigebied 4 muziekevenementen gehouden, iets wat vooral jongeren zal aanspreken.

Op 11 en 12 december is er de Rock on snowboard tour & Come on ski. Een mix van Fusing Rock en Freestyle. Je kan genieten van diverse concerten die worden gegeven en de nieuwste ski- en snowboard materialen testen.

Avoriaz Night Parties is van 29 januari tot 5 februari 2011. Een week lang feesten, kies je favoriete muziekstijl en feest mee op één van de 60 feesten die in deze week worden gehouden. Zoals de Moon Boots Night, Chill-Out Lounge of Snow Storm Night.

Wild concert festival van 2 tot 9 april 2011. Een uniek festival in Europa met een 20-tal concerten in de buitenlucht op diverse podia. Je vindt hier de beste Franse- en internationale artiesten uit de pop rock scene. Kom op je ski’s naar één van de podia, toegang met een Portes du Soleil skipas.

Avoriaz Spring Break. Van 23 tot 25 april 2011 vindt een groot springbreak festival plaats in een party-sfeer.Geniet van de concerten in de Latijnse sferen op de daken en terrassen van Avoriaz en doe mee met de beach & snow volleybal activiteiten .

 

Maison de la France

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!