Cabine skilift Courchevel. Foto: Airbnb

Slapen tussen bergen in de hoogste ‘hotelkamer’

Een keer op zoek naar andere slaapplek dan het zoveelste hotel of camping? Airbnb introduceert de hoogste hotelkamer van Europa. In samenwerking met het Franse skigebied Courchevel toveren ze een skilift eenmalig om tot een prachtig slaapverblijf ‘a room with a view’.

 

Op 2.700 meter hoogte overnachten

Het is een unicum in Europa – overnachten op 2.700 meter hoogte. De ludieke actie werd bedacht door Airbnb, de website voor huur en verhuur van privé-accommodaties. Om in aanmerking te komen voor een overnachting kun je je tot donderdag 26 februari inschrijven, waarna vervolgens een winnaar gekozen wordt. De winnaar mag met drie gasten op 6 maart een nacht doorbrengen in de luxe cabine op de top van de Combe de Saulire. Als extraatje krijgen ze een heerlijke kaasfondue mee en een goede fles wijn. De volgende dag betreden de winnaars als eerste de prachtige pistes.

Kans maken om in een skilift te slapen

Lijkt het jou wel wat om een nacht door te brengen in de hoogste hotelkamer van Europa? Tot donderdag 26 februari mag iedereen meedoen aan de actie. Via Airbnb geef je jouw motivatie waarom jij een nacht zou willen doorbrengen in deze skilift. En wie weet ben jij dan wel die gelukkige winnaar!

 Airbnb

 

 

 

 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!