Foto van de fotoworkshop in de Dolomieten van Frank Peters

Volg een fotoworkshop in de Alpen

Foto van de fotoworkshop in de Dolomieten van Frank PetersFotograaf en cameraman Frank Peters bezoekt komende zomer weer een aantal toplocaties tijdens zijn Foto Workshops ‘Alpen en Venetië’, waaronder de beroemde Tre Cime di Lavaredo, spectaculair uitzichtpunt Lagazuoi en de Marmolada, de hoogste berg van de Dolomieten (één van de mooiste berggebieden van de Alpen). Uiteraard staat ook Venetië op het programma.

 

Peters begeleidt cursisten tijdens het fotograferen en behandelt de belangrijkste fotografischeprincipes en technieken. Na het fotograferen worden de foto’s onder het genot van een goedglas wijn besproken en nabewerkt.

Fotograferen op toplocaties tijdens de Foto Workshop ‘Alpen en Venetië’

Foto van de fotoworkshop in de Dolomieten van Frank Peters

Foto van de fotoworkshop in de Dolomieten van Frank Peters

Er zijn twee workshops. De workshop voor beginners wordt gehouden van 22 t/m 29 augustus 2015 en de gevorderden workshop van 29 augustus t/m 5 september 2015. Inschrijven kan via http://www.frank-peters.nl/foto-workshop. Bij de beginnerscursus leert u uw camera en fotografisch talent beter kennen. Bij de gevorderdencursus gaan we nog een stapje verder en leert u uw talent verder te ontwikkelen en uw foto’s naar een hoger plan te tillen.

Waar vindt de fotoworkshop plaats?

‘Basiskamp’ voor de workshop is de gezellige Bed and Breakfast van de ItaliaansNederlandse Loretta Zanolla in Umin, een dorpje in de Dolomieten. Zanolla stelt haar B&B op basis van vol pension beschikbaar en zorgt voor typisch Italiaanse gerechten, die veelal bereid worden met biologische producten uit haar eigen tuin. Om alvast een indruk te krijgen van de B&B en de te fotograferen locaties zijn twee video’s te bekijken: http://frankpeters.nl/foto-workshop.

Over fotograaf Frank Peters

Frank Peters is freelance fotograaf en behoort als één van de weinige niet-Italianen tot ‘The Great Photographers of the Dolomites’. Ook is hij genomineerd voor de internationale fotowedstrijd ‘Outdoor Photographer of the Year’. Peters publiceerde onder meer in de Volkskrant, de tijdschriften Bergen Magazine, Photo Digitaal, Stadsleven en Natuurmonumenten. Op de website 1X.com en Focusmedia.nl zijn foto’s van hem gepubliceerd. Daarnaast werkt hij als freelance cameraman voor o.a. RTL Nieuws, Stolk AV, Dordrechts Museum, Patriciërshuis, Victor DeConinck Producties, RTV-Dordrecht en is hij een award winnend documentairemaker.

Foto van de fotoworkshop in de Dolomieten van Frank Peters

Praktische informatie:

Kosten Workshop: 995,- euro p.p. Maximum aantal deelnemers: 5.Opgeven voor de workshop kan via: http://www.frank-peters.nl/foto-workshopAccomodatie Bed and Breakfast Loretta Zanolla: http://www.zanolla.nl/Welkom.html

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!