Wil jij de nieuwe actioncamera van Garmin testen?

Garmin geeft 50 geluksvogels de kans om de nieuwe VIRB Elite uit te proberen, een action-videocamera waarmee je al jouw ervaringen in high definition kunt vastleggen en nog veel meer.

Film langer met de compacte, waterbestendige en robuuste VIRB Elite met geavanceerde GPS-functies. Post daarna eenmaal per maand tot december 2014 jouw video en een verslag van jouw ervaringen met de VIRB op sociale media.

Wat houdt het testen in?

Na een wervingsperiode ontvangen de 50 geselecteerde officiële testers uit verschillende disciplines een gratis VIRB Elite camera om hun eigen video's te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma. De testers zullen ook feedback geven over de zes basiscriteria voor een actioncamera: beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware (VIRB Edit): kortom, een real-life consumententest, opgezet om alle kwaliteiten van de camera aan te tonen.

Iedereen kan zich aanmelden voor het programma: dankzij de talloze functies van de VIRB kan de camera voor elk doel worden gebruikt: voor het filmen van sportactiviteiten, favoriete vrijetijdsbesteding of avonturen aan de andere kant van de aarde.

Ga voor informatie en registratie naar www.TryGarminVIRB.nl

 

Meer inspiratie

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!