Home » Merken

Garmin

Nieuws - 1 mei 2014

Garmin geeft 50 geluksvogels de kans om de nieuwe VIRB Elite uit te proberen, een action-videocamera waarmee je al jouw ervaringen in high definition kunt vastleggen en nog veel meer.

Uitrusting - 28 feb 2014

Garmin kondigt de fēnix 2 aan, de opvolger van het populaire outdoor GPS horloge met een grote variëteit aan nieuwe sport en trainingsopties, een geüpdate gebruikersinterface en uitgebreide smartphone connectiviteit. De orginele fēnix richtte zich op navigatie en tracking functionaliteiten en de nieuwe fēnix 2 borduurt hier op verder door multisport functies toe te voegen.

Uitrusting - 25 aug 2013

Garmin kondigt de VIRB aan, haar eerste unieke full HD 1080p action camera serie. Voor actie sporten tot aan familie vakanties. VIRB combineert unieke specificaties die het eenvoudiger dan ooit maken om herinneringen voor het leven vast te leggen. VIRB heeft een stevige en waterdichte behuizing (IPX-7) zodat er geen extra hoes nodig is om de elementen te doorstaan.

Uitrusting - 5 aug 2013

Garmin presenteert de eerste GPS outdoor handheld toestel met WiFi.

Opnames van de korte films voor Garmin
Nieuws - 13 feb 2013

In vijf korte episodes geven professionals, inclusief de vermaarde wereldklasse Italiaanse alpinist Simone Moro en de Britse ontdekkingsreiziger Sir Ranulph Fiennes,

Op de Mont Blanc. Foto Ruben van Duin
Nieuws - 26 nov 2012

Afgelopen weekend verscheen het nieuwste, extra dikke winternummer van Bergen Magazine. Prominent waren de inzendingen en winnaars van de fotowedstrijd van Garmin en Bergen Magazine met als thema 'het weer in de bergen'. De winnende foto is van Ruben van Duin en de tweede prijs gaat naar Fred van der Zeeuw.

 

Uitrusting - 1 okt 2012

Een GPS-horloge met 'mythische' kwaliteiten

Nieuws - 6 sep 2012

Bergen Magazine organiseert samen met Garmin de fotowedstrijd ‘Het weer in de bergen’. Heb jij een foto waar het weer een grote rol speelt?

Uitrusting - 30 aug 2012

Zet elke stap met 100% vertrouwen, ongeacht hoe veeleisend of avontuurlijk je tocht wordt. Met de Fenix van Garmin beschik je over een compleet uitgerust gps-horloge met autokalibrerende hoogtemeter, barometer en kompas.

#REF!
Reportage - 31 mei 2012

Alles wat je moet weten om overal en altijd de weg te vinden

Navigeren is de weg vinden in het landschap waar je je bevindt.

Abonneren op Garmin