sneeuwweek

Avontuurlijke trektocht voor duursporters door de sneeuw

Ben jij een liefhebber van de duursport? Een enthousiast hardloper, trailrunner, mountainbiker of wielrenner? Wil jij je conditie een extra boost geven of heb je zin in een bijzonder en sportief avontuur? Ga mee met de Sneeuwweek!

Avontuur

Tijdens de Sneeuwweek gaan we een unieke trektocht op sneeuwschoenen maken langs onbemande én bemande (luxe) hutten. Onze trekking start vanuit het plaatsje Binn in Zwitserland. Tijdens de derde wandeldag steken we de grens met Italië over om uiteindelijk na zes dagen weer terug te keren in Binn. Aan je fitheid werken door een waanzinnige omgeving dus!

Voor duursporters

Deze week is speciaal ontwikkeld voor duursporters die op een heel unieke manier een conditionele basis willen leggen voor komend (wedstrijd)seizoen.

Verblijf

Deze sneeuwweek is een pittige trekking die qua comfort per dag verschilt: de ene dag smelten we zelf sneeuw om mee te koken en slapen we op een Matratzenlager, de volgende dag kunnen we weer heerlijk genieten van een warme douche, een fijn diner en een goed glas wijn.

sneeuwweek

Total body workout

Het heerlijke van sneeuwschoenwandelen is dat het een total body workout is. Niet alleen conditioneel, maar ook je core, je armen en je beenspieren zijn de hele week volop in beweging. We lopen zo’n 6-8 uur per dag en overbruggen ongeveer 1000 meter per dag en leven de hele week boven de 2000 meter hoogte.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website www.sneeuwweek.nl of neem even contact op met Jantiene Hannessen (events@altijdsporten.nl / 033 2000 382).

Meer inspiratie

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?