De Culinaire Jacobsweg

Internationale topkoks koken in berghut voor jou

De Culinaire Jacobsweg Deze zomer wordt vanaf 8 juli voor de vierde keer in het Tiroler Paznauntal de Culinaire Jacobsweg georganiseerd. Op vier hooggelegen berghutten stellen internationale topkoks een menu samen van uitsluitend regionale producten. In het berggebied dat de hutten omringt, kan er natuurlijk ook volop gewandeld worden.De Culinaire Jacobsweg haalt vier chefs uit alle hoeken van Europa naar Tiroler Paznauntal om verschillende menu’s samen te stellen. In de Jamtalhütte kookt de Duitse Karlheinz Hauser, in de Heidebegger Hütte de Italiaanse Stefano Ciatti, in de Silvretta en de Ascherhütte de Vlaamse Franky van der Haeghe en in de Niederelbehütte stelt de Nederlandse Peter Gast het menu samen. Alle hutten zijn per voet te bereiken, de Jamtal- en de Heidebegger Hütte ook per taxi. Meer info over de wandelroutes en de koks zoals Peter Gast vind je hier.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen