Patagonië 7 november: Here I come!

Het is bijna zover, morgen vertrek ik naar Santiago de Chili! Afgelopen weken was het hard werken om alles op mijn werk af te ronden en over te dragen en alles te organiseren voor mijn reis. Maar nu is mijn tas gepakt en het huis schoon, dus ben er helemaal klaar voor en heb er heel veel zin in!! Komende maand is Patagonië time.

Mijn reis zal starten in Santiago de Chili waar ik enkele dagen deze stad zal ontdekken.

Hierna sluit ik mij aan bij een georganiseerde groepsreis, hierbij gaan we 3 rugzaktrekkings maken. De eerste trektocht is door Nationale Park Torres del Paine in Chili. Hierna reizen we door naar Argentinië en maken ons op een trekking door Parque Nacional Los Glaciares. De laatste trektocht maken we vanuit Puerto Williams, de zuidelijkste stad ter wereld, door het grillige bergland van Isla Navarino. Voor wie meer wil lezen over deze trektochten zie: www.snp.nl/reis/argentinie/patagonie_trekking

Aan het einde van dit georganiseerde deel blijf ik nog langer in Buenos Aires om ook deze stad goed te kunnen bekijken en om nog een tripje te maken waarbij ze mij zeehonden, -leeuwen en -olifanten, dolfijnen, gordeldieren, bultrugwalvissen, orka’s en pinguïns hebben beloofd. Hier ga ik ze dan ook graag aan houden ;).

Mijn streven zal zijn om af en toe hier mijn belevenissen met jullie te delen.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier welk biertje het beste bij jou past