Vakantiehuis Oostenrijk

Het genot van de bergen

Vakanties kunnen tegenwoordig op veel manieren gevierd worden. De één houdt van een echte zuipvakantie, de ander houdt van een culturele vakantie waarbij een stad wordt verkend. Maar nog leuker dan dat is natuurlijk een vakantie door de prachtige natuur. Een actieve vakantie heeft veel voordelen. Je komt tot rust van de jachtige maatschappij, maar bent toch nog actief bezig. Ideaal voor mensen die moeilijk stil kunnen zitten en houden van actief bezig zijn. Die kunnen dan het best naar een land gaar waar veel bergen zijn. Zo kun je een actieve, intense vakantie beleven door een prachtig landschap dat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Want altijd alleen maar het Nederlandse landschap is ook maar saai.

Vakantiehuis Oostenrijk

Een geweldige plek waar je kunt genieten van mooie tochten door de bergen is Oostenrijk. Een vakantiehuis in Oostenrijk kan een goed idee zijn als je houdt van actieve wandelingen door de bergen. En laat Oostenrijk nu net een land zijn waar veel vakantiehuizen te vinden zijn. En daarnaast ook nog eens veel mooie bergen. Een wandeltocht over de flanken van drieduizenders zoals de Wildspitze kan een leuke uitdaging zijn. Na een dergelijke wandeling is het natuurlijk heerlijk om terug te komen in een vakantiehuis, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Een mens heeft immers luxe nodig en in Oostenrijk is deze zeker te krijgen. Een vakantie in Oostenrijk is dus een aanrader die je levensgeluk kan vergroten als je van actieve vakanties houdt.

Vakantiehuis in Kroatië

Een andere plek met mooie bergen waar je kunt genieten is Kroatië. Een voordeel van Kroatië tegenover Oostenrijk is dat Kroatië een warmer land is. Dus als je houdt van mooie bergwandelingen, maar niet zoveel zin hebt om kou te kleumen is Kroatië een goed alternatief. Een aantal mooie bergen om te beklimmen in Kroatië zijn bijvoorbeeld de Marjan en de Hum. Daarbij komt: een vakantiehuis in Kroatië is erg betaalbaar en daar kan je heerlijk tot rust komen nadat je bij de mooie Hum bent geweest.

Afbeelding

BlazedHawk [CC BY 3.0 ], via Wikimedia Commons

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Afdalen van de vers geprepareerde pistes en als allereerste in het skigebied zijn. Het eerste spoor is voor jou!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.