Telefoonhoesje

Je telefoon optimaal beschermd

Smartphones zijn er in alle soorten en maten. Als je  op zoek bent naar een nieuwe zul je ongetwijfeld allerlei maten, merken, kleuren en modellen tegenkomen. Het kiezen van de juiste smartphone is een uiterst persoonlijke keuze, toch springt de iPhone er bij veel mensen torenhoog uit. De telefoonhoes die je ervoor kiest, is zelfs nog persoonlijker. Het is het eerste dat je ziet wanneer je je telefoon uit je zak haalt.

Optimale bescherming tegen vallen en krassen

Naast het personaliseren van je telefoon, wil je natuurlijk ook je dure iPhone 8 de beste bescherming geven, vooral nu het toestel een glazen achterkant heeft. Je hebt dus een stevig iphone 8 hoesje nodig. Gelukkig zal bijna elke hoes jouw telefoon op zijn minst bescherming bieden tegen vallen en krassen. Maar als je van plan bent om de iPhone 8 draadloos op te laden, zal je moeten zoeken tussen de dunnere iPhone cases, want dikke iphone cases werken niet met draadloze oplaadpads. Val je onder de categorie mensen die net een upgrade van een iPhone 7 naar een iPhone 8 hebben uitgevoerd, dan kan de iPhone 7 beschermhoes perfect dienen als iPhone 8 hoesje. Natuurlijk is het altijd leuker om een nieuwe smartphone ook meteen een nieuw jasje te geven.

Genoeg keuze aan iPhone cases

Gelukkig bestaan er een groot aantal opties om een ​​case voor je iPhone 8 te vinden. Een hoes die niet alleen de perfecte stijl biedt, maar ook het beschermingsniveau geeft dat je nodig hebt. De keuze kan zelfs overweldigend zijn. Welke cases zijn hun geld waard? Hieronder volgt een korte beschrijving van enkele iphone 8 cases, die je gegarandeerd te gek zult vinden.
De meest populaire iphone 8 cases

Het industriële ontwerp van de UAG Rugged Feather-Light iPhone 8 hoesje biedt een geweldige duurzaamheid en een uitzonderlijk stoere stijl. De beschermhoes Mate Luminescent Case heeft oplichtende kristallen die je iPhone 8 een sprankelende gloed geven en ongetwijfeld de aandacht trekken. Veel dunne beschermhoezen zijn beperkt tot zwart, maar de Caseology Parallax Series iPhone 8-hoes geeft je enkele kleurkeuzes met lichtbescherming. En als laatste, in plaats van geld los in je broekzak te stoppen, het Silk Wallet Slayer iPhone 8-hoesje bevat een vak voor creditcards of geld zonder je slanke iPhone 8 dikker te maken.

 

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.