Dames winterlaarzen Hanwag

Nieuwe dames winterlaarzen Hanwag

Berg-en wandelspecialist HANWAG voegt deze winter twee nieuwe dames winterlaarzen toe aan haar steeds weer innovatieve wintercollectie wandelschoenen en laarzen.

TOLJA LADY GTX®

Robuust en tegelijk elegant maar ook zeer  comfortabel; de TOLJA LADY verenigt al deze drie eigenschappen.  Met de  mooi in detail uitgewerkte schacht  uit G-1000 Heavy Duty, het bovenwerk uit een hoogstaande kwaliteit nubuck en een eveneens warme  waterdichte Gore-Tex®Partelana  voering,  deinst de TOLJA niet terug voor kou en regen.

Prijs € 269,95

LUNTA LADY GTX®

Dit sportieve model dankt haar speciale look aan de klassieke vetersluiting en het gebreide boord aan de manchet. Met de functionele materialenmix uit stevig suède, G-1000 Heavy Duty en de warme  waterdichte Gore-Tex®Partelana  voering is de LUNTA een uitstekende wandelmaat tijdens mooie winterse wandelingen, maar wordt ook graag gezien in de stad en naar het werk.
Beide modellen zijn voorzien van de door HANWAG gepatenteerde Icegripzool die door de verwerking van microscopisch kleine glasdeeltjes een zeer goede houvast biedt op ijs en sneeuw.

Prijs: € 229,95

 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past