Ontwerp je eigen telefoonhoesje met B2C Telecom

Inmiddels is je smartphone ook in de bergen je beste vriend. Steeds meer wandelgebieden hebben apps en routekaarten beschikbaar voor de smartphone. Maar voordat je je dure telefoon mee omhoog neemt, moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je telefoon goed beschermd is en het liefst ook een beetje hip. Via B2Ctelecom.nl kun je zelf je eigen telefoonhoesje ontwerpen, zodat je telefoon veilig en hip mee in je tas gaat.

De telefoonhoesjes zijn beschikbaar voor heel veel modellen, zoals de Huawei Ascend P8 Lite, Microsoft Lumia 640Samsung Galaxy S6. Staat jouw type er niet tussen neem dan even contact op met ze en vaak zetten ze dan direct jouw type telefoon ook online!

Als je via een eenvoudig menu jouw model telefoon gekozen hebt, kies je het type hoesje dat je voor je telefoon wil hebben. Dan kom je in de module waarin je zelf je hoesje kunt ontwerpen. Via de optie ‘clipart’ kun je uit een selectie afbeeldingen kiezen, maar je kunt ook zelf een afbeelding uploaden. Om je telefoonhoesje helemaal af te maken kun je ook nog zelf effecten toevoegen. Sommige van die effecten kosten echter wel extra geld. Natuurlijk is het toevoegen van tekst standaard inbegrepen.
Om er zeker van te zijn dat je telefoonhoesje er ook echt zo uit komt te zien als jij dat voor ogen hebt, kun je op preview klikken. Dan krijg je een 3D afbeelding van jouw toekomstige hoesje te zien. Met een handige schuifbalk laat je de afbeelding draaien, zodat je je hoesje van voor, achter, onder en boven kan bekijken en keuren, alsof je het hoesje al echt in handen hebt.
Na ontvangst

Wat prettig is aan de hoesjes, is dat de knopjes goed passen. Daarbij is het hoesje niet te dik. Je telefoon past met hoesje, dus nog steeds in je broekzak. Ook de kwaliteit van de print is erg goed. De gekozen afbeelding staat er mooi op. Extra prettig is dat de ingangen van de oplader en de headset met het hoesje zijn af te sluiten met een dopje. Daardoor is je telefoon niet alleen beschermd tegen stoten, maar zijn ook de kwetsbare ingangen beter beschermd tegen stof.

De redactie heeft natuurlijk zelf een hoesje laten maken om te testen voor de Bergwijzer redactietelefoon. De foto op het hoesje is van S. Decraene en is onderdeel van de Matterhorn fotowedstrijd.

Meer inspiratie

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen