Oostenrijk de podcast

Oostenrijk de Podcast - deel 4a

Wat is toch de aantrekkingskracht van de bergen? Wat doet bergwandelen met je? In deze podcastserie over Oostenrijk gaat Arjen van Wifferen in gesprek met Oostenrijkliefhebbers en vraagt hen naar hun reiservaringen. Steevast komt het gelukkigmakende gezondheidsgevoel naar voren. Hoe komt dat? In dit hoofdstuk behandelen we de vraag ‘Wat doet de Oostenrijkse natuur met je?’

Tijdens de opnames voor deze podcast werd duidelijk dat bergwandelen zoveel met de mensen doet dat de podcast moest worden opgeknipt in twee afleveringen. Een aflevering over de invloed van bewegen op ge gevoel, en een aflevering over de invloed van de natuur om je heen. In beide afleveringen praten we organisaties die deze effecten al jarenlang onderzoeken en verzamelen.

Dit is Aflevering 1. Wat doet wandelen met je? een mooie gesprek met Han Baeten van de stichting Bewegen voor je Brein. Kijk hier voor meer informatie.

Luister hier naar de podcast

Wil je meer mooie tips voor je eerste bergvakantie in Oostenrijk? Hier vind je mooie tips en verhalen over bergvakanties in Oostenrijk. 

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: 

Landen en gebieden: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen