Adidas ID2 Pure

Nieuwe look voor Adidas Eyewear ID2 ski- en snowboardbrillen

Adidas Eyewear, specialist in brillen voor sportief gebruik, lanceert een nieuwe lijn van de legendarische ID2-collectie voor het winterseizoen 2010/2011: ID2 Pure. Deze ski- en snowboardbrillen hebben een karakteristieke, gestroomlijnde look, dankzij de smalle voorzijde. De ID2 Pure is verkrijgbaar in verschillende kleuren: tijdloos mat zwart, subtiel panna cotta, stijlvol mat titaan en helder glanzend paars (adviesprijs 163 euro).

Verbeterde pasvorm en vernieuwde look
De Adidas Eyewear ID2 ski- en snowboardbril is vanaf het begin een succes en heeft, dankzij de revolutionaire technologie en het markante design, heel wat onderscheidingen ontvangen. De bril kwam voor het eerst op de markt in 2008 en ontving toen de Red Dot Design Award en de Ispo Boardsports Award. Inmiddels hebben de ontwerpers van Adidas Eyewear met de hulp van professionele sporters een nieuwe versie ontwikkeld, die dankzij een smallere voorkant ook geschikt is voor kleinere gezichten. Bovendien kan de bril door de unieke 2-frame levelling-technologie worden gedragen in combinatie met elke vrouwen- of mannenhelm.

Over ID2 Pure
Voor perfect zicht op en naast de pistes is de nieuwe ID2 Pure uitgerust met een breed scala aan geavanceerde technologische features, zoals het ClimaCool™ ventilatiesysteem voor optimale luchtcirculatie. Voor de beste vochtafdrijving is er een oppervlakteafwerking in nanoschuim aan de luchtopeningen. De kwalitatief hoogstaande lens biedt 100% bescherming tegen UV-straling en een onbelemmerde kijkhoek. De dubbele anti-aandamplaag - zowel aan de binnen- als de buitenkant van de CP-filter (cellulosepropionaat) - helpt condensatie te voorkomen.

Meer inspiratie
Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?