Home » Merken

adidas eyewear

Adidas Sport Eyewear Mountain Attack Wildcharge A425 006052 Bergen Magazine
Uitrusting - 12 jan 2016

Het zonnige decemberweer was misschien niet ideaal voor de wintersport, maar leende zich uitstekend voor het testen van een interessant onderdeel van de wintersportoutfit: de zonnebril. Een goede bril tegen de zon is minstens zo belangrijk als een skibril tegen de sneeuw. We testten de Adidas Wildcharge zonnebril in het zonovergoten Zillertal.

Uitrusting - 23 apr 2015

De nieuwe evil eye evo van adidas eyewear is het favoriete wapen voor lastige omstandigheden op de fiets. De bril heeft een revolutionair gebogen montuur en vuurrode lenzen. Dit model kan halsbrekende toeren aan en is dus ideaal voor een agressieve rijstijl. De grotere glazen met opvallende kromming zorgen voor een gevoel van visuele vrijheid.

Uitrusting - 10 apr 2011

De perfecte bril binnen handbereik voor een optimale sportprestatie. Eyewearspecialist adidas lanceert de ideale applicatie voor de sportieve iPhone- en iPod-bezitter. Deze iPhone applicatie vindt de perfecte bril voor elke sportactiviteit, van een weekendje fietsen tot snowboarden in de bergen.

Uitrusting - 7 dec 2010

adidas eyewear lanceert nieuwe evil eye halfrim pro sportbril

De evil eye serie van adidas eyewear is al meer dan tien jaar een vertrouwde naam voor sportprofessionals en enthousiaste amateurs, die staat voor innovatie en functionaliteit. adidas eyewear introduceert nu de nieuwe evil eye halfrim pro: een veelzijdig model met half montuur, geschikt voor uiteenlopende outdoor sporten.

Uitrusting - 6 dec 2010

Nieuwe look voor Adidas Eyewear ID2 ski- en snowboardbrillen

Abonneren op adidas eyewear