Rab Alpha Flux

De Alpha Flux van Rab

In 2016 introduceerde Rab de Alpha Direct, een actief isolerende jas, die gebruik maakt van de nieuwe Alpha Direct isolatie. Dat zorgt ervoor dat de voering niet meer nodig is, maar dat de stof wel goed isoleert én ademt. Het succes van de Alpha Direct isolatie wordt nu voortgezet met de Alpha Flux.

Door de nieuwe Alpha Direct 90 isolatie is de Alpha Flux een ideale buitenlaag wanneer je met warm weer op pad gaat. En mocht het weer dan omslaan en kouder worden, dan kun je er makkelijk een middenlaag van maken, dankzij de goede ademende capaciteiten van het jack.

 De Alpha Flux heeft net als de Alpha Direct manchetten met een lusje voor je duim, maar ook die is verbeterd ten opzichte van de Alpha Direct. Door extra fleece stukken in de mouw, heb je veel bewegingsvrijheid, terwijl de ademende capaciteiten niet minder worden. Daardoor is deze jas ook geschikt voor klimmers!

Technische details:

-Gewicht: 330g

-Polartec® Alpha™ “Direct” 90 isolatie

-Capuchon onder de helm

-YKK® rits aan de voorkant, met een stormflapje en kinbeschermer aan de binnenkant.  

-2 zakken met rits

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Geniet van een gezinsvakantie vol avontuur op de boerderij. 3 nachten incl. ontbijt en badstrand v.a. € 210,- per gezin.

Ontdek het zuiden van Karinthië met sport plezier. 4 nachten/HP v.a. € 630,- per gezin

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Maak kennis met de top-collectie van Mammut. De collectie is ontworpen voor serieuze alpinisten.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!