De Extrem 8000 Pro Jacket van Berghaus

Berghaus heeft met de Extrem 8000 Pro jacket een prijswinnende zeer technische, duurzame en sterke jas gemaakt geschikt voor serieuze bergsporters. Er is veel aandacht besteed aan diverse innovaties, maatwerk en materiaal. 

Bijvoorbeeld het nieuwe Xpansetm syteem van Berghaus welke je op verschillende plekken in de jas terug vindt. Zo zorgt de Xpansetm Back voor extra bewegingsvrijheid van wel 20% en extra ventilatie. Het rugpand kan namelijk uitzetten, waardoor je geen hinder ondervindt tijdens je klimervaringen. De Xpansetm Hood lost het probleem op van een oversized capuchon als je geen helm draagt. De capuchon heeft een innovatieve geplooide magneetconstructie, waardoor je capuchon altijd past. Wel heel handig als je met de hond naar buiten moet en je toch je Extrem 8000 aan kan. En de  Xpansetm Faceguard  zorgt ervoor dat je adem recht naar buiten kan door de talloze gaatjes, dit voorkomt het beslaan van je zonnebril waardoor je veilig zicht houdt.

De Extrem 8000 Pro kent verder het Extreme Wheaterproof label van Gore-Tex Pro Shell welke garant staat voor waterdicht en hoog ademend. De jas is extra versterkt op de schouders rug en heup zodat ook bij het dragen van een grote rugzak de kwaliteit garant staat. Al deze technieken bij elkaar uit zich niet in het gewicht, slechts 590 gram draag je bij je om je alpine tochten te voltooien met slecht weer.. Er is alleen een heren-model beschikbaar.

De Extrem 8000 Pro Jacket is bekroond met de prestigieuze Ispo Award Gold Winnen 2016-2017!

 

Meer inspiratie

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!