RAB Ladakh DV rainwear

De Ladakh DV regenkleding van Rab

Het Ladakh DV regenjack en de regenbroek vormen een set ademende en duurzame regenkleding, ontworpen voor veelzijdig gebruik in de bergen. Een prima set om te gebruiken tijdens stevige (winter)wandeltochten.

Het Ladakh DV regenjack 

Het jack is gemaakt van technisch, goed ademend materiaal en heeft een prima pasvorm. Het jack is wat langer gemaakt, zodat je altijd goed bent ingepakt. De capuchon is te gebruiken in combinatie met een helm en op meerdere manieren te verstellen, zodat de capuchon altijd goed zit. Een elastisch koord in de taille zorgt ervoor dat je de jas, ook met veel lagen eronder, goed aansluit. Extra ventilatieopeningen onder de oksels zorgen voor de nodige extra ventilatie. Aan de voorkant zitten ook nog twee jaszakken en een binnenzak.

De Ladakh DV regenbroek

De Ladakh DV regenbroek is net zo goed uitgerust om mee de bergen in te gaan. Dankzij het lage gewicht is het geen probleem om de broek mee te nemen in je rugzak. Door de ritsen aan de zijkanten kun je de broek makkelijk aantrekken en indien nodig kun je van de ritsen ook een ventilatieopening maken. De ritsen zijn aan de binnenkant voorzien van stormflapjes, zodat je ook daadwerkelijk droog blijft.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt