De SIGG Viva One maakt je leven makkelijker!

Nu al extreem populair: het Zwitserse drinkflessenmerk SIGG heeft nu een wel héle praktische fles in de collectie, die met slechts één hand bediend kan worden: de Viva One. Lichter dan water, met een transparante look en heel handig in gebruik. De compacte 0.5 liter uitvoering is ook perfect voor kleine kinderhanden en past bovendien in elke rugzak.

IGG Viva drinkflessen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, een lichtgewicht materiaal dat vrij is van BPA en andere schadelijke stoffen. Dankzij de One top is de fles heel makkelijk te gebruiken: openen, drinken, sluiten, allemaal met slechts één hand. Een speciaal mechanisme in de top zorgt ervoor dat de dop niet vanzelf open kan gaan. En zoals je van SIGG gewend bent is deze fles natuurlijk 100% lekvrij, zelfs bij koolzuurhoudende dranken.

De SIGG Viva One is verkrijgbaar in twee maten: 0.5 liter en 0.75 liter. Je kunt kiezen voor een neutrale uitvoering in verschillende vrolijke kleuren. Voor kinderen is de 0.5L fles ook verkrijgbaar met een leuke print: voetbal voor de jongens, een paard voor de meisjes of met een Disney print van Elsa, Dory of Star Wars…! Welke variant je ook kiest, je bent altijd verzekerd van alle voordelen die een SIGG fles te bieden heeft!

Advies verkoopprijzen:

  • Viva One 0.5L: € 14,95
  • Viva One Disney 0.5L: € 16,95
  • Viva One 0.75L: € 18,95

 

Meer inspiratie

Geniet van een gezinsvakantie vol avontuur op de boerderij. 3 nachten incl. ontbijt en badstrand v.a. € 210,- per gezin.

Met sport en spel kennismaken met de Nockberge. 4 nachten v.a. € 359,- per gezin.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!