Home » Merken

Sigg

SIGG is sinds 1908 producent van herbruikbare drinkflessen. SIGG staat met name bekend om zijn ‘Swiss made’ lekvrije flessen, die zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De fles kan hierdoor niet breken op de lasnaad als hij valt. De binnenzijde is voorzien van een speciale coating, waardoor alle flessen ook zeer geschikt zijn voor zure fruitdranken en isotone sportdranken. Alle SIGG flessen zijn 100% vrij van EA, BPA, BPF, BPS, Flataten, PVC en polycarbonaten. Regelmatig worden de flessen getest door onafhankelijke laboratoriums, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die SIGG aan haar producten stelt. Er zijn SIGG flessen in allerlei kleuren, materialen en groottes. Of je nu gaat sporten in de sportschool, onderweg bent naar school of kantoor, een heerlijke bergwandeling maakt of in de kou op de skipiste staat, SIGG gaat altijd en overal met je mee. 

sigg hot&cold
Uitrusting - 5 mrt 2024

Warm of koud drankje mee? Met de Sigg Hot&Cold drinkfles kan het allebei! Deze drinkfles houdt zowel je warme als koude drank op temperatuur.

sigg traveller myplanet drinkfles
Vakantietip - 20 mei 2022

Onmisbaar tijdens je volgende tocht door de bergen: een betrouwbare drinkfles. SIGG heeft een uitgebreide collectie robuuste en lekvrije drinkflessen.

spullen voor je bergvakantie
Reportage - 30 apr 2021

Bij bergwandelen is een goede voorbereiding letterlijk ‘het halve werk’. De andere helft is namelijk het juiste materiaal.

drinkfles schoonmaken
Reportage - 25 nov 2019

Een goede drinkfles is onmisbaar tijdens je wandeltocht. Maar na een tijdje wordt je fles ook van binnen vies. Wat moet je doen om je fles schoon te maken?

Sigg Hot & Cold food Jar
Uitrusting - 30 nov 2017

Met de food containers van het Zwitserse SIGG neem je je eten eenvoudig mee én blijft je eten urenlang lekker op temperatuur. Daarnaast blijft je eten vers

Sigg DYN Sports
Uitrusting - 30 okt 2017

​Je hebt dorst, je wil graag wat drinken, maar je hebt maar 1 hand vrij en je zicht mag niet belemmerd worden. Hoe neem je dan een frisse slok drinken?

Uitrusting - 30 sep 2017

Nu al extreem populair: het Zwitserse drinkflessenmerk SIGG heeft nu een wel héle praktische fles, die met slechts één hand kan bedienen.

Sig metal box
Uitrusting - 30 aug 2017

Als je buiten actief bezig bent, maar ook tijdens lange dagen op kantoor, of op school, is het altijd goed om wat eten bij je te hebben.

Sigg kinder drinkfles
Uitrusting - 5 jul 2017

Een tas vol pakjes drinken, gedoe met rietjes en een hoop afval dat je weer mee moet sjouwen tijdens je bergwandeltocht. Als je wel eens met kinderen een bergwandeling maakt, klinkt deze situatie je waarschijnlijk bekend in de oren. Met de veilige én lekvrije kinderdrinkflessen van SIGG behoort dit probleem tot het verleden! Je kind kan zijn eigen drinkfles meenemen!

sigg drinkfles
Reportage - 29 jun 2017

We weten allemaal dat regelmatig drinken belangrijk is voor je gezondheid. SIGG biedt daarvoor een stevige drinkfles die je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Sigg traveller Sigg emblem
Uitrusting - 14 jun 2017

Of je nu een korte of een lange wandeling maakt, met deze Sigg drinkflessen heb je genoeg vocht bij je om uitdroging te voorkomen.

SIGG
Winnen - 13 jun 2017

Warm en koud, dat is het thema van je volgende wedstrijdfoto. Wie slaagt erin dit dubbele thema op een creatieve of originele manier in beeld te brengen?

Pagina's

Abonneren op Sigg