Home » Merken

Sigg

SIGG is sinds 1908 producent van herbruikbare drinkflessen. SIGG staat met name bekend om zijn ‘Swiss made’ lekvrije flessen, die zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De fles kan hierdoor niet breken op de lasnaad als hij valt. De binnenzijde is voorzien van een speciale coating, waardoor alle flessen ook zeer geschikt zijn voor zure fruitdranken en isotone sportdranken. Alle SIGG flessen zijn 100% vrij van EA, BPA, BPF, BPS, Flataten, PVC en polycarbonaten. Regelmatig worden de flessen getest door onafhankelijke laboratoriums, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die SIGG aan haar producten stelt. Er zijn SIGG flessen in allerlei kleuren, materialen en groottes. Of je nu gaat sporten in de sportschool, onderweg bent naar school of kantoor, een heerlijke bergwandeling maakt of in de kou op de skipiste staat, SIGG gaat altijd en overal met je mee. 

Uitrusting - 30 sep 2017

Nu al extreem populair: het Zwitserse drinkflessenmerk SIGG heeft nu een wel héle praktische fles, die met slechts één hand kan bedienen.

Sig metal box
Uitrusting - 30 aug 2017

Als je buiten actief bezig bent, maar ook tijdens lange dagen op kantoor, of op school, is het altijd goed om wat eten bij je te hebben.

Sigg kinder drinkfles
Uitrusting - 5 jul 2017

Een tas vol pakjes drinken, gedoe met rietjes en een hoop afval dat je weer mee moet sjouwen tijdens je bergwandeltocht. Als je wel eens met kinderen een bergwandeling maakt, klinkt deze situatie je waarschijnlijk bekend in de oren. Met de veilige én lekvrije kinderdrinkflessen van SIGG behoort dit probleem tot het verleden! Je kind kan zijn eigen drinkfles meenemen!

sigg drinkfles
Reportage - 29 jun 2017

We weten allemaal dat regelmatig drinken belangrijk is voor je gezondheid. SIGG biedt daarvoor een stevige drinkfles die je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Sigg traveller Sigg emblem
Uitrusting - 14 jun 2017

Of je nu een korte of een lange wandeling maakt, met deze Sigg drinkflessen heb je genoeg vocht bij je om uitdroging te voorkomen.

Winnen - 13 jun 2017

Warm en koud, dat is het thema van je volgende wedstrijdfoto. Wie slaagt erin dit dubbele thema op een creatieve of originele manier in beeld te brengen?

Sigg drinkfles color your day
Uitrusting - 30 mei 2017

Voeg wat kleur aan je leven toe met de Color Your Day drinkflessen van het Zwitserse merk SIGG! Tegenwoordig kun je bijna elk denkbaar gebruiksvoorwerp customizen: de cover van je smartphone, je fiets en zelfs je schoenen. Iedereen wil unieke en onderscheidende items die je laten opvallen in de grote massa.

Sigg drinkfles
Uitrusting - 30 apr 2017

Elke SIGG fles is voorzien van een ronde rand die gegarandeerd nooit zal lekken. De ronde rand zorgt er tevens voor dat kinderen zich geen pijn kunnen doen als ze besluiten om hun tong in de fles te steken (ja echt, er zijn kinderen die dit hebben geprobeerd!), maar hierover kunnen we maar één ding zeggen: do not try this!

Sigg hot & cold drinkfles
Uitrusting - 7 feb 2017

De SIGG Hot & Cold drinkflessen zijn ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland, hebben de klassieke SIGG look en zijn lekvrij. Maar, in tegenstelling tot de klassieke SIGG drinkflessen, blinken de Hot & Cold flessen uit in isolerende eigenschappen.

Uitrusting - 5 sep 2011

De Steelworks Metro Mug van Sigg is een thermosbeker waar je zowel warme als koude dranken in kunt bewaren. In tegenstelling tot andere thermosbekers kun je de Metro Mug in een trendy wit of zwart design krijgen.

Uitrusting - 27 feb 2011

Sigg lanceert haar nieuwe designcollectie duurzame drinkflessen 2011. De graphics hebben een optimistische uitstraling met veel inspirerende en kleurrijke vormen. Ze zijn ontworpen door vele designers uit alle windrichtingen van onze planeet. Het Zwitserse merk Sigg maakt duurzame, aluminium drinkflessen die geschikt zijn voor water, sportdrank, koolzuurhoudende drank en vruchtensappen.

Abonneren op