Edelrid introduceert klimschoen Crocy

Het succes van de klimschoenen voor volwassenen heeft Edelrid doen besluiten om ook voor kinderen een klimschoen te ontwikkelen. De Crocy is te vergelijken met de Edelrid klimschoen Raven: een perfecte klimschoen voor de beginnende klimmer, waarbij comfort hoog in het vaandel staat.

De kinderklimschoen heeft bovendien hetzelfde zwart-groene Edelrid uiterlijk al is in dit ontwerp op een speelse manier een krokodil verwerkt. De Crocy houdt rekening met een snel groeiende voet: de schoen is bij de hiel flexibel waardoor de maat tot twee schoenmaten te vergroten is.

Crocy in detail
De Crocy is een echt instapmodel waarmee jeugdige klimmers op comfortabele wijze kennis kunnen maken met het klimmen met klimschoenen. De Crocy biedt stabiliteit met een recht ontwerp en licht asymmetrische vorm. De zachte zool helpt om de coördinatie en standvastigheid op de kleine grepen te trainen. De dubbele Velcro band zorgt ervoor dat de schoen makkelijk aan te trekken is en de voet goed omsluit. De Crocy weegt 245 gram en is verkrijgbaar in de schoenmaten 27-36. Adviesverkoopprijs: € 50,-.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95) 

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen