Edelrid Zodiac Snow (2015)

Edelrid is een innovatief en creatief bedrijf dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de klimwereld door het klimtouw zoals we die vandaag kennen te ontwikkelen in 1964. Edelrid heeft niet stil gezeten de afgelopen jaren en heeft in 2006 de opvouwbare helm ontwikkeld, daarnaast blijft het de veiligheid verbeteren van de klimhelmen.

Vandaar dat CAMPZ ervoor heeft gekozen om u Edelrid helmen aan te bieden. Koop de Edelrid Zodiac Snow helm op campz.be en u heeft er een fantastische lichtgewicht en extreem stabiele helm bij. De Edelrid Zodiac snow is optimaal voor het bergbeklimmen waaronder rotsbeklimmen dankzij de robuuste en stevige helm van ABS-kunststof. CAMPZ biedt u naast een ruime collectie aan klimartikelen ook een complete uitrusting voor kamperen, backpacken en wandelen aan. 

 

Meer inspiratie

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!