evolution cool underwear

«evolution underwear» van het Zwitserse merk ODLO is uiterst functioneel ondergoed dat aangenaam aanvoelt op de huid. Deze lijn biedt voor elk klimaat en elke activiteit het juiste kledingstuk – en draagt zo bij tot betere prestaties. Met nieuwe, frisse kleuren komt «evolution» zeer geavanceerd over.

Sporters willen er goed uitzien, ook in hun ondergoed. Sommige stukken worden zelfs als enige laag gedragen – steeds vaker ook in het dagelijks leven of op kantoor onder een shirt of een blouse. Ook ondergoed moet aantrekkelijk zijn, het moet de drager het gevoel geven een mooi lichaam te hebben. Dat is precies wat het ondergoed van ODLO doet. De nieuwe kleuren zijn fris en vrolijk. Het product voelt zeer comfortabel aan op de huid en gaat efficiënt om met temperatuurschommelingen en andere belastingen. Bovendien klopt ook de prijs-kwaliteitverhouding. Nieuw zijn de contrasterende kleuren op de functionele zones.

Het unieke «evolution»-concept van ODLO is verkrijgbaar in vier verschillende kwaliteiten – van Cool over Light naar Warm en X-Warm. Zo houdt «evolution cool» het lichaam droog en koel in de zomer. De modellerende look, het hoge draagcomfort, de naadloos verwerkte, kleurrijke functionele zones en de hoge elasticiteit maken van dit ondergoed een onmisbaar kledingstuk in de garderobe. Net zoals in het gehele Underwear-assortiment («cubic», Originals en windproof) – wordt ook bij «evolution» gebruik gemaakt van zilverionen en voorkomt «effect by ODLO» langdurig de vorming van onaangename geurtjes.

Prijs singlet evolution cool: 40 EUR

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen