RAB continuum Jacket

Het Continuum Jacket van Rab

Het Continuum Jacket van Rab is een gewatteerde jas voor snelle en lichte tochten in de bergen. Het donsjack is zo ontworpen dat het maximaal isoleert, terwijl het jack een minimaal gewicht heeft: slechts 355 gram! Ideaal voor als je een wandeltocht gaat maken waarbij elke gram telt. Het Continuum Jacket is geschikt om bij gematigde omstandigheden als warme buitenlaag te gebruiken, maar is natuurlijk ook onder (waterdichte) buitenlagen als isolatielaag te gebruiken.

Ethisch dons

Het Continuum Jacket dankt de goede isolatie aan hydrofoob dons dat op een ethische manier volgens het EDFA Code of Conduct is verkregen. Daardoor droogt het jack snel, terwijl het dons een goede loft houdt. Het dons zit in kleine vakjes, zodat er geen koude plekken in het jack ontstaan.Kortom, de warmte blijft goed op zijn plek.

Materialen

De buitenlaag van het Continuum Jacket is van Pertex Quantum GL-materiaal gemaakt. Winddicht en ademend, houdt het zo de weersinvloeden buiten, terwijl het donsjack comfortabel blijft. Ook de capuchon is geïsoleerd en goed kan gebruikt worden in combinatie met een helm. Dat maakt het Continuum Jacket een prima donsjack voor je alpine bergtochten.

Bij het jack zit een propzakje, waardoor je het jack altijd veilig én klein kunt opbergen.

 

Adviesprijs: €299.95

 

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95)