haglofs essense mimic

Het Haglöfs Essens Mimic Jack

Deze winter kun je lekker warm blijven met het Essens Mimic Jack van Haglöfs. Het Essens Mimic Jack voor dames en heren is een gevoerde en ultralichte jas die goed beschermt tegen wind en kou. Het jack is van dunne, maar sterke stof en gevuld met isolerend synthetisch materiaal. Dit sneldrogende materiaal blijft isoleren, ook onder vochtige omstandigheden. De Pertex-buitenstof is waterafstotend, dus ook de sneeuw kun je weerstaan. De stoffen zijn van gerecycled materiaal en is fluorcarbon vrij en past dus in de uitrusting van een bergsporter die zuinig is op het milieu.

Onder de armen zitten stretchpanelen, die zorgen voor goede bewegingsvrijheid, ook als je aan het slalommen bent, of op de buckelpiste staat. Houd jezelf deze winter lekker warm met het Essens Mimic jack van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.

Dat maakt het Essens Mimic Jack ideaal voor een winterwandeling of skitocht, maar ook voor de dagelijkse tocht naar het werk.  

Adviesprijs € 199,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?