the black anorak

Kom goed voor de dag in The Black Anorak van Haglöfs

Slechts 155 gram. The Black Anorak van Haglöfs is van een nieuw superlicht materiaal gemaakt.

The Black Anorak is vervaardigd van GORE-TEX®Active Training Shell, materiaal dat ademend is, toch ook wind- en waterproof en ongelofelijk licht. Eigenschappen die tot nu toe lastig te combineren waren. Bij deze anorak parelen waterdruppels gewoon naar beneden. Om altijd bij je te hebben voor als het gaat plenzen, of dat nu in de woeste natuur is of in de stad. Want zeg nou zelf: met deze anorak kun je voor de dag komen in alle omstandigheden. Een unieke jas, verkrijgbaar in een beperkte oplage!

Zweedse degelijkheid

Meer dan een eeuw geleden ontwierp Wiktor Haglöf een rugzak voor de arbeiders van het kleine Zweedse dorpje Torsång. Dit duurzame en praktische ontwerp zou het begin worden van wat nu een van de 's werelds grootste producenten is van degelijke buitensportkleding, -schoenen en toebehoren.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen