Lichtgewicht onderweg met Deuter Speed Lite

Met de Speed Lite rugzakken van Deuter gaat alles sneller! Bij berglopen, skitourwedstrijden, mountainbiketochten of nordic walkingtochten zijn de kleinere varianten bijna gewichtloos. Het grotere model, de Speed Lite 20, is perfect voor adventure races, sportklimroutes of als lichte bagage op weg naar de top bij trektochten. Met nieuwe materialen én nieuwe kleuren biedt de Deuter Speed Lite collectie nu nóg meer keus!

De Speed Lite rugzakken zijn licht van gewicht, maar zitten toch boordevol onmisbare features. Het flexibele Delrin U-frame zorgt voor de nodige stabiliteit en flexibiliteit, in combinatie met een zeer laag gewicht. Het frame is uitneembaar, zodat je de rugzak nog lichter kunt maken of compact op kunt bergen. De buitengewone, atletische V-snit biedt veel bewegingsvrijheid en zorgt voor een optimaal zwaartepunt van het gewicht. Daarnaast zijn de rugzakken voorzien van een traploos verstelbare borstgordel, een verstevigde bodem, handige 3M reflectoren, een ritsvak aan de bovenkant en mesh zijvakken.

Waar de Speed Lite 10 en 15 anatomisch voorgevormde schouderbanden uit Wide AirMesh hebben, zijn deze bij de Speed Lite 20 gewatteerd. Daarnaast is de 20 liter versie nog voorzien van een ruim mesh voorvak en compressieriemen. Hiermee kan de rugzak zo veel mogelijk gecomprimeerd worden, maar ze kunnen ook gebruikt worden om skistokken of ski's te bevestigen.

  • Speed Lite 10

Advies verkoopprijs: € 49,95

  • Speed Lite 15

Advies verkoopprijs: € 54,95

  • Speed Lite 20

Advies verkoopprijs: € 69,95

Voor meer informatie: www.deuter.nl of Facebook

Meer inspiratie

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?