Meindl Glacier - voor diehard winterfans

Voor de komende winter presenteert Meindl een nieuwe, extreem warme Canadian boot voor iedereen die in de winter graag en lang onderweg is.

De sterke waterafstotende nubucklederen buitenlaag (de naad is aan de achterzijde afgesloten) in combinatie met een zeer warme, uitneembare binnenschoen zorgt voor optimale isolatiewaarden tot -30°.

Voor de isolatie van de binnenschoen zorgt een dikke laag vilt, aangevuld met een aluminium laag die de warmte uitstekend reflecteert. En omdat men binnenshuis soms ook eens alleen met de binnenschoenen wil lopen, is deze uitgerust een waterdichte buitenzool en hielstuk.

De overschoen zelf bestaat uit dik, stabiel gevulkaniseerd rubber. Bovendien werden het hielstuk en de voorvoet dubbel verstevigd. De schoen is getaped, waardoor hij volledig waterdicht is.

De buitenzool is gemaakt van zacht, natuurlijk rubber en heeft een krachtig en diep noppenprofiel, dat dankzij de speciale opstelling een optimale grip en een snelle vochtafvoer tijdens het wandelen garandeert.

Eigenschappen Glacier:
Buitenmateriaal: nubuckleder
Voering: uitneembaar vilt + Thermo
Voetbed: Vilt + Thermo
Zool: Winter Extreme Grip
Maten: 36 t/m 42 (dames) 39 t/m 47 (heren)
Kleuren: zwart, natuur (dames) zwart, donkerbruin (heren)
Adviesverkoopprijs: € 189,90

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!